Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

«RESCUE ME»: Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ THIRTY SECONDS TO MARS ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

Share it:
Η αντίστροφη μέτρηση για το καινούριο άλμπουμ των Thirty Seconds to Mars κορυφώνεται.

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Thirty Seconds to Mars συστήνουν ένα από τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους, στα πρόθυρα της κυκλοφορίας της.

Πέντε χρόνια μετά το «Love, Lust, Faith and Dreams» (Νο6 στο «Billboard 200»), η μπάντα του Jared Leto κάνει πράξη την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία της υπό την ετικέτα της Interscope Records, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2016 μετά την αποχώρηση από τη Virgin.

Το πέμπτο άλμπουμ στη διαδρομή των Thirty Seconds To Mars φέρει το γενικό τίτλο «AMERICA» και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, την Παρασκευή 6 Απριλίου.

Στο δίσκο δεσπόζουν οι συναντήσει με αστέρες όπως η Halsey και ο A$AP Rocky, ενώ υπάρχει και ένα τραγούδι με την παραγωγή του DJ και παραγωγού της EDM σκηνής, Zedd.

Στη φυσική μορφή του, το «AMERICA» θα διατεθεί με μία σειρά από διαφορετικά εξώφυλλα. Κάθε εικαστικό είναι μέρος μίας παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας που προβλέπει την τοποθέτηση υπαίθριων πινακίδων και αφισών σε μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Το «AMERICA» έχουν προμηνύσει τρία τραγούδια.

Το «Walk On Water» που αναρριχήθηκε στην κορυφή του Rock Airplay στο αμερικανικό «Billboard» και του Rock & Metal chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, το «Dangerous Night» σε παραγωγή του Zedd και πριν λίγες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια  το «One Track Mind».

Μία ανάσα πριν την άφιξη του νέου άλμπουμ του, οι Thirty Seconds to Mars μοιράζονται το «Rescue Me», μία έκκληση του Jared Leto για σωτηρία από τους «δαίμονες» που έχουν κυριεύσει το μυαλό του.

Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

ROCK

ROCK/METAL

Post A Comment:

0 comments: