Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

«BRING IT BACK»: Ο DRAKE ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ TROUBLE

Share it:
Η ζωή του Trouble παίρνει ξανά το σωστό δρόμο και ο Drake είναι ένα από τα άτομα που τον συνοδεύουν στη νέα σελίδα.

Ο Αμερικανός ράπερ Trouble κυκλοφορεί τον πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, με γενικό τίτλο «Edgewood» και προσκεκλημένους τις πιο αυθεντικές φωνές του είδους, αστέρες όπως ο Drake, ο The Weeknd, ο Quavo των Migos και άλλοι.

Η συνάντηση του Trouble (κατά κόσμον Mariel Semonte) με τον Drake λαμβάνει χώρα σε ένα τραγούδι που ονομάζεται «Bring It Back» και έχει οπτικοποιηθεί με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Derek Schklar (aka The Devil).

Το video clip του «Bring It Back» έχει διάρκεια που ξεπερνά τα επτάμισι λεπτά και, όπως αναγράφεται στην περιγραφή στο YouTube, περιέχει σκηνές από την επερχόμενη ταινία μικρού μήκους «Edgewood», ομότιτλη του παρθενικού δίσκου του Trouble.

Το μουσικό βίντεο διαδραματίζεται στο Edgewood της ανατολικής Ατλάντα, τη γειτονιά στην οποία έχει μεγαλώσει ο τριαντάχρονος σήμερα Trouble, δίχως να αποφύγει το σκοτεινό μονοπάτι των ναρκωτικών, του εγκλήματος και της φυλακής. Εξ ου και το ψευδώνυμο «Trouble» (μπελάς). Η μουσική ήταν αυτή που έβαλε τη ζωή του ξανά στο σωστό δρόμο.

Ο Drake κάνει την εμφάνισή του στο δεύτερο μισό του video clip και συναντιέται με τον Trouble σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου δουλεύουν μαζί ένα τραγούδι.

Στο κουπλέ του, ο Drake αναφέρεται στον αξέχαστο Tupac και υπαινίσσεται ότι είχε σχέση με μία γυναίκα που σχετιζόταν μαζί του, εννοώντας πιθανώς τη Madonna ή τη Rashida Jones, ανάμεσα από τις πολλές κατακτήσεις του.

Στο video clip του «Bring It Back» συμμετέχει επιπλέον ο Mike WiLL Made-It, παραγωγός του τραγουδιού αλλά και ολόκληρου του άλμπουμ «Edgewood». Είναι επίσης ο άνθρωπος που του έδωσε συμβόλαιο στο προσωπικό του label, την Ear Drummer Records, υπό την ομπρέλα της Interscope Records / Universal Music.


Μολονότι το «Edgewood» είναι η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά του Trouble, έχει κυκλοφορήσει οχτώ mixtapes στο παρελθόν.

Τα τραγούδια του είναι ένας συνδυασμός των σκληρών ιστοριών από τους δρόμους με συναισθηματικές εξομολογήσεις, ο οποίος καταγράφει μία ζωή στην Ατλάντα που δύσκολα διηγείται κανείς.
Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

HIP HOP MUSIC

Post A Comment:

0 comments: