Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

«PANIC ROOM»: Η 15ΧΡΟΝΗ AU/RA ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΗΣ

Share it:
Η ενασχόληση με τους βαθύτερους φόβους δεν είναι ποτέ εύκολη επιλογή. Η Au/Ra τους αντιμετωπίζει μέσα από τη μουσική της.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου single της η ανερχόμενη και μόλις 15χρονη Au/Ra συνεργάζεται με το δίδυμο Camelphat, γνωστοί στο ευρύ κοινό από την τεράστια club επιτυχία «Cola», σε ένα remix για το «Panic Room».

Οι Βρετανοί DJs και παραγωγοί ενθουσιασμένοι από την αρχική «σκοτεινή» έκδοση του «Panic Room» αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε ένα dance anthem, προσθέτοντας μια διαφορετική διάσταση στον μοναδικό κόσμο της Au/Ra.

Το αρχικό βίντεο για το «Panic Room» που προσαρμόστηκε και αυτό στην νέα εκτέλεση, τοποθετείται μέσα στα τείχη ενός νοσοκομείου και βασίζεται σε μια σειρά από ανησυχητικά περιστατικά γυρισμένα με καθαρά κινηματογραφική προσέγγιση.

Η Au/Ra, μαζί με τον σκηνοθέτη Granz Herman, κατάφεραν να αποτυπώσουν τέλεια την αίσθηση της ανησυχίας και της εσωστρέφειας που περιγράφουν οι στίχοι του τραγουδιού, χωρίς ταυτόχρονα να χάνεται και η συγκίνηση που δημιουργεί η (πρώτη) ηχογράφηση του «Panic Room».

Ως τρόπος για να απομυθοποιήσουμε ένα πρόβλημα με το οποίο όλοι υποφέρουμε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η νεαρή καλλιτέχνιδα μοιράζεται τα δικά της ζητήματα μέσα από τους απλούς στίχους της.

Η ενασχόληση με τους βαθύτερους φόβους μας δεν είναι ποτέ η εύκολη επιλογή, αλλά η Au/Ra αποφάσισε να το κάνει και να πει σε όλους μας ότι είναι εντάξει να αισθανόμαστε κακά μερικές φορές.

Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

POP/RnB MUSIC

Post A Comment:

0 comments: