Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Προβληθείτε Μαζί Μας

Ενημερωθείτε ΤΩΡΑ για τις νέες μας προσφορές σχετικά με την προβολή της επιχείρησή σας. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως πλέον η προβολή δεν είναι πολυτέλεια, είναι μέγιστη ανάγκη.

Κατανοώντας τους δύσκολα οικονομικά καιρούς που περνά η μέση ελληνική επιχείρηση έχουμε καταφέρει να διαμορφώσουμε τις τιμές μας, μέσω προσφορών, στις οικονομικότερες της αγοράς.

Φυσικά οι προσφορές μας αλλάζουν τακτικά.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική επιχειρηματικότητα προβάλλοντας αυτή καθώς επίσης και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Προβληθείτε με τον FRESHRadioAthens (http://www.freshradio.gr) ή με τον θρυλικό
RadioDIVA (http://www.radiodiva.gr) και αγγίξτε περίπου 2000 ακροατές ημερησίως.

Επιλέξτε εσείς ανάμεσα σε προσφορές των 6, 8, 12, 16, 20, 24 ηχητικών ακουσμάτων ή επιλέξτε την εκπομπή που εκφράζει περισσότερο την Επιχείρησή σας ή τις παρεχόμενες υπηρεσίες από εσάς και τοποθετήστε χορηγία. Γίνετε ένας από τους δωροθέτες μας και επωφεληθείτε από τα ανταποδοτικά ηχητικά μηνύματα που προσφέρουμε.

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ την προβολή της Επιχείρησής 
με πακέτα προσφορών από: 45€ το μήνα !!!

Και οι δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν με την νέα ραδιοφωνική τεχνολογία iRadio.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στον ακροατή να κάνει ακρόαση μέσω όλων των τεχνολογικών συσκευών που έχει στην διάθεσή του όπως κινητά τηλέφωνα, tablet, pc, smartTV, android, iOSκαι άλλα.

Είναι η ραδιοφωνία του μέλλοντος και πολύ σύντομα η ραδιοφωνία του παρόντος αφού πλέον όλα τα αυτοκίνητα με ημερομηνία μοντέλου 2017 και έπειτα έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους Wi-Fi με επιλογή Multimedia iRadio.

“Οι απαιτήσεις πλέον της αγοράς έχουν εξελιχθεί…Μήπως θα πρέπει και εσύ να ξεκινήσεις να σκέπτεσαι την εξέλιξη της προβολής σου και να μην επιμένεις πλέον στα συμβατικά μέσα παλαιού τύπου?”

Το iRadioμπορεί ανά πάσα στιγμή να αποδείξει το ακροατήριό του αφού οι πάντες ακροατές χαρακτηρίζονται από έναν κωδικό που ονομάζεται IP.

Το συμβατικό, παλαιό, ραδιόφωνο των FM μπορεί να σου προσφέρει αυτό το εργαλείο?Μπορεί επ’ ακριβώς να σου πει πόσοι είναι οι ακροατές που ακούνε?

Και εάν κάποιος βρεθεί και σου πει πως όλα μπορούν και «φτιάχνονται» θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε πως όλα τα δεδομένα ακροατηρίου που παίρνουμε είναι με την δύναμη και την σιγουριά της GOOGLEAnalyticsI.N.C. Η GOOGLE έχει δηλώσει πως εάν βρεθεί κάποιος που θα «χακάρει» την βάση της θα του προσφέρει το ποσό των 200.000$ και μία θέση στην εταιρία εφ’ όρου ζωής. Οπότε σίγουρα θα προτιμούσαμε το ως άνω ποσό….

Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία και επιθυμούμε την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη σου σχετικά με την προβολή της επιχείρησής σου.

Πάντα διαθέσιμοι…
Εμπορικό ΤμήμαNETPROMOTION
Τηλ. Κέντρο: 215 55 16 401

0 comments: