Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΥΤΟΝ THE MUSIC SHOW» ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Share it:
Το αθηναϊκό κοινό θα συνεχίζει να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει δυναμικά και με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «ΥΤΟΝ the music show» και μετά το Πάσχα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η φετινή συνάντηση με τον Νίκο Βέρτη κρύβει πολλές εκπλήξεις, αφού είναι η φωνή, η άψογη σκηνική παρουσία, η διαχρονική αξία στη νυχτερινή διασκέδαση, ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον απόλυτο σεβασμό στο κοινό του.

Πάντα δυναμικός, με υπέροχα τραγούδια και σε άριστη σχέση με το κοινό του, πρωταγωνιστεί σε ένα σχήμα με άρτιες τεχνικές προδιαγραφές, εξαιρετικούς φωτισμούς και ακροβατικά που σε κάνουν να κρατάς την ανάσα.

Ο Νίκος Βέρτης κάνει τη διαφορά στο «ΥΤΟΝ the music show» ανάμεσα σε ένα κοινό που τον αποθεώνει, πλημμυρισμένος με χειροκροτήματα και ερμηνεύοντας υπέροχα τραγούδια, προσφέρει στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Το «ΥΤΟΝ the music show» είναι ολοκαίνουριος πολυχώρος, υψηλών προδιαγραφών, που ταξιδεύει σε άλλους δρόμους, χώρες και πολιτισμούς και έκανε τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία στην Αθήνα πιο όμορφη.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Καραδήμος, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί μέσα από τις επιτυχίες του, η πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο έμπειρος Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές του ικανότητες δίνει το δικό του τόνο στο πρόγραμμα, αλλά και η Κική Σαββίδου.
Share it:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: