Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΟΛΥΜΟΥΣΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Share it:
Ο τραγουδιστής και συνεργάτης του, Πασχάλης, ανακοίνωσε το θάνατο του Αντώνη Θεοδωρόπουλου, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook:

Έφυγε ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, ήρεμα και ήσυχα, ίσως βλέποντας ένα ωραίο όνειρο. Σαξοφωνίστας, πολυμουσικός, συνθέτης και στενός συνεργάτης των Olympians, (1969-70) Ταλαντούχος μουσικός, με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Γράψαμε μαζί δύο πολύ ιδιαίτερα τραγούδια στο πρώτο L.P. των Olympians το 1969,το «Όνειρα περιμένοντας» και το «Δεν είσαι εσύ» σε μουσική Αντώνη Θεοδωρόπουλου και στίχους δικούς μου. Αργότερα το 1989 τραγούδησα μία ακόμη δική του σύνθεση το «Ρισκάρω» (Δίσκος «Στιγμές»). Καλό σου ταξίδι φίλε μου.

Σ.Σ. Στην φωτό διακρίνεται δεξιά μου.

Οι Olympians δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 1965, από τους Άλκη Κακαλιάγκο (πιάνο - hammond organ), Πασχάλη Αρβανιτίδη (τραγούδι - μπάσο), Βαγγέλη «Σπόρο» Κουτσοτόλη (σαξόφωνο), Κούλη Καλογιαννίδη (κιθάρα) και Δημήτρη «Τζακ» Λαζαρίδη (τύμπανα) ενώ πολλοί καλοί μουσικοί πέρασαν από το συγκρότημα κατά διαστήματα, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος.Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: