Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Οι Prestige The Band διασκευάζουν το «Better Love» της Katerine Duska και το «Replay» της Τάμτα

Share it:

Μία διαφορετική εκτέλεση της ελληνικής και της κυπριακής συμμετοχής στη φετινή Eurovision.

Οι Prestige The Band παρουσίασαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά Των ΚουΚου» μια διαφορετική διασκευή των συμμετοχών της Ελλάδας και της Κύπρου στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο Γιάννης Χειλάς, ο Θωμάς Πούτας, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ο Κώστας Μαραγκός, ο Κίμων Λιμενίδης και ο Νίκος Παπαλεξάνδρου έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τραγούδια από πέντε δεκαετίες με το δικό τους funky ήχο.

Διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες των ’70s, ’80s, ’90s και ’00s και του σήμερα διασκευασμένες με prestige ύφος από μια ιδιαίτερα εξωστρεφή μπάντα που μόνο διασκέδαση προμηνύουν.

Αυτός είναι ο στόχος τους σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους, αυτό κάνουν κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης στο «The 2Night Show», αυτό έκαναν και ως καλεσμένοι «Στη Φωλιά Των ΚουΚου».

Ακούστε το «Better Love» της Katerine Duska (την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision) και το «Replay» της Τάμτα (την κυπριακή συμμετοχή) σε μια διαφορετική εκτέλεση από τους Prestige The Band.


Τη Δευτέρα 20 Μαΐου οι Prestige The Band κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal το νέο τραγούδι τους.

Το single θα είναι διαθέσιμο τόσο σε ελληνική εκδοχή με τίτλο «Κοντά Σου» όσο και σε αγγλική εκδοχή με τίτλο «Moonlight».



Share it:
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: