Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

HULK HOGAN: 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1953 (65 ΕΤΩΝ) *ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ...*

Share it:

HULK HOGAN: «Περήφανος λαός οι Έλληνες»
«Λατρεύω την Ελλάδα, ζείτε σε μία από την ομορφότερες χώρες του κόσμου. Γνωρίζω πως έχω αρκετούς οπαδούς στην Ελλάδα από την δεκαετία του '90 και είναι πάντα χαρά μου να γνωρίζω Έλληνες. Είστε περήφανος λαός. Να προσέχετε την χώρα σας και ελπίζω σύντομα να σας επισκεφθώ»

Ο Τέρι Τζιν Μπολέα (Terry Gene Bollea), περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμο Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan), είναι Αμερικανός βετεράνος παλαιστής, ηθοποιός και τηλεοπτικός πρωταγωνιστής.

Ο Αθλητισμός είναι γεμάτος από ιστορίες που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη δύναμη του ανθρώπινου χαρακτήρα. Μυθικοί ήρωες που έγραψαν την δική τους ιστορία.

Οι Πελέ και Μαραντόνα στο ποδόσφαιρο, ο Μάικλ Τζόρνταν στο μπάσκετ, ο Γιουσέιν Μπολτ στον στίβο, ο Μοχάμεντ Άλι στην πυγμαχία, ο Μάικλ Φελπς στην κολύμβηση, ο Ρότζερ Φέντερερ στο τένις, ο Μίκαελ Σουμάχερ στην F1.

Το αμερικάνικο wrestling, το οποίο ανέκαθεν έμοιαζε περισσότερο με show και λιγότερο με σπορ, ανέδειξε τους δικούς του θρύλους κυρίως στη δεκαετία του ’80 όπου έφτασε σε δυσθεώρητα επίπεδα η δημοτικότητα του..

Ο Χαλκ Χόγκαν για πολλούς πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την γιγάντωση του αθλήματος. Πολλοί πιστεύουν πως ο «Immortal» είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών.

Αντίθετα, οι πολέμιοι του θεωρούν πως η κληρονομιά που άφησε στο WWE (πρώην WWF) ήταν προϊόν μάρκετινγκ και προνομιακής μεταχείρισης.

Ο Hulk Hogan ήταν ο πρώτος megastar στο WWE. Ασφαλώς υπήρχαν θρυλικοί παλαιστές αρκετά χρόνια πριν κυριαρχήσει η Hulkamania. Ο 65χρονος Χόγκαν ήταν τόσο δημοφιλής σε σημείο να προσελκύσει το ενδιαφέρον 93.000 θεατών στο Σίλβερντομ του Μίσιγκαν το 1987 όταν αντιμετώπισε στο πλαίσιο της Wrestlemania III τον επίσης εμβληματικό «Andre the Giant»


Κατέκτησε συνολικά 12 φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητής (6 φορές στο WWF/E και ισάριθμες στο WCW), ενώ έγινε ο πρώτος που κέρδισε σε δύο διαδοχικά Royal Rumbles (1990, 1991)!
Share it:

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Post A Comment:

0 comments: