Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ THE WEEKND ΓΙΑ ΤΗ SELENA GOMEZ

Share it:
Η σύντομη σχέση του The Weeknd με τη Selena Gomez απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης. Τώρα απασχολεί και τα τραγούδια του.

Τα νέα τραγούδια του The Weeknd έχουν αναφορές στο δεσμό του με τη Selena Gomez.

Υπήρξε μία περίοδος εντός του 2017 όπου η αστέρας της pop απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού προκειμένου να αντιμετωπίσει το Λύκο, το αυτοάνοσο νόσημα με το οποίο μάχεται.

Δωρητής του μοσχεύματος ήταν η στενή φίλη της Selena Gomez, η ηθοποιός Francia Raisa, όμως φαίνεται ότι ο The Weeknd ήταν διατεθειμένος να χαρίσει εκείνος το υπέρτατο δώρο ζωής στην τότε σύντροφό του.

Την Παρασκευή (30/03), ο Καναδός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά ένα ολοκαίνουριο EP με τίτλο «My Dear Melancholy,» και περιεχόμενο έξι νέα τραγούδια.

Ένα από αυτά, το «Call Out My Name», δείχνει ότι έχει γραφτεί για τη Selena Gomez.

Στην αρχή του δεύτερου κουπλέ, ο «Starboy» αποκαλύπτει ότι έφτασε μία ανάσα πριν δωρίσει τη Selena ένα από τα νεφρά του: «Είπα δεν ένιωσα τίποτα, μωρό μου, αλλά είπα ψέματα / Σχεδόν έκοψα ένα κομμάτι του εαυτού μου για τη ζωή σου», τραγουδά.

Γενικότερα, το τραγούδι περιγράφει τη δυσκολία που αντιμετώπισε για να ξεπεράσει μία σχέση.


Παρεμπιπτόντως, το «Call Out My Name» είναι από τα τραγούδια που ξεχώρισε άμεσα το ελληνικό κοινό. Είναι στο No2 του iTunes και στο Νο13 των τάσεων του YouTube στη χώρα μας.

Οι αναφορές στη Selena Gomez φαίνεται ότι συνεχίζονται και σε ένα από τα υπόλοιπα νέα τραγούδια του The Weeknd, το «Hurt You» με τη συμμετοχή του Γάλλου DJ Gesaffelstein.

Σε αυτό το τραγούδι, ο Abel προειδοποιεί μία γυναίκα που ήταν ερωτευμένη μαζί του, αλλά εκείνος δεν ένιωθε το ίδιο:

«Και τώρα ξέρω ότι η σχέση είναι ο εχθρός μου / Γι’ αυτό μείνε μακριά μου / Σε προειδοποιώ / Προσπαθείς να γεμίσεις το κενό με κάθε άντρα που συναντάς / Επειδή είσαι αναστατωμένη μαζί μου / Σε προειδοποιώ»


Αναφορές σε πρώην σχέσεις υπάρχουν και στα υπόλοιπα τραγούδια του EP, δημιουργώντας φήμες ότι ολόκληρο το «My Dear Melancholy,» αφορά τη Selena Gomez.
Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

POP/RnB MUSIC

Post A Comment:

0 comments: