Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ «POSIDONIO»

Share it:
Άκρως εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο ανανεωμένο «Posidonio».

O Πάνος Κιάμος επέστρεψε στην παραλιακή με πολλές γλυκές αναμνήσεις για να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό για άλλη μια φορά νύχτες μοναδικής διασκέδασης, ξεκινώντας από την Πέμπτη 22 Μαρτίου.

Εμφανίστηκε στη σκηνή πλαισιωμένος από χορεύτριες και συγκινημένος από την ενθουσιώδη υποδοχή με τις «διάσπαρτες φλόγες» και το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων υποσχέθηκε στιγμές απόλυτου κεφιού.

Ο Πάνος Κιάμος με τις μεγάλες επιτυχίες του, τα στιγμιότυπα με τις χορεύτριες στο πρόγραμμά του, τη συνύπαρξή του στη σκηνή με τον ράπερ των Deevibes, Dom Stars και την χαρισματική επικοινωνία του με το κοινό, καθηλώνει και εκτοξεύει το κέφι στα ύψη όπως μόνο εκείνος ξέρει και καταφέρνει να κάνει.

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος ανεβάζει το κέφι με τα τραγούδια του και τις ερμηνείες του.

Η Μαλού δίνει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα με τη σπουδαία φωνή της και σε δικές της επιτυχίες. Τη δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα βάζουν οι Deevibes.

Στην πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio» παρευρέθηκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο STAN και πολλοί ακόμα.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο «Posidonio» θα είναι ξεχωριστές με τον Πάνο Κιάμο.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ / POSIDONIO 2018

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ / POSIDONIO 2018

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ / POSIDONIO 2018

ΜΑΛΟΥ / POSIDONIO 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Share it:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: