Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Ο MICHAEL STIPE ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ R.E.M.

Share it:
Ακούστε 40 δευτερόλεπτα από το "Future, If Future", ως ένδειξη υποστήριξης στη διαμαρτυρία March For Our Lives

Η 24η του Μάρτη ήταν η μέρα του March For Our Lives, μιας παγκόσμιας διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από συντονισμένες προσπάθειες μαθητών στην Ουάσινγκτον DC και μέτρησε 800 ανάλογες πορείες στις Η.Π.Α., αλλά και σε αρκετά ακόμα σημεία της υφηλίου. Στόχος, να ασκηθεί πίεση κατά της νομοθεσίας οπλοκατοχής στις Η.Π.Α., μετά και την τραγωδία στο Marjory Stoneman Douglas Λύκειο στο Parkland της Φλόριντα, που άφησε 17 νεκρούς κι άλλους τόσους τραυματίες.

Αρκετοί μουσικοί έδωσαν το παρών στις πορείες, σαν τον Paul McCartney: η φωτογραφία του με σχετικό μπλουζάκι έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ η επίκληση στον John Lennon με αφορμή τα γεγονότα συγκίνησε πολλούς μουσικόφιλους.


Ο Michael Stipe, πάλι, διάλεξε να συμπαρασταθεί στο March For Our Lives δημοσιοποιώντας 40 δευτερόλεπτα από ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που, καθώς φαίνεται, έχει τίτλο "Future, If Future"

Η κίνηση έχει μεγάλη σημειολογική σημασία, καθώς πρόκειται για το πρώτο δικό του τραγούδι (με στίχους, δηλαδή) που ο Stipe δημοσιεύει μετά τη διάλυση των R.E.M. το 2011.

Share it:

ΘΕΜΑ

Post A Comment:

0 comments: