Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Νέα μουσική από τον Calvin Harris που εστιάζει ξανά στην EDM

Share it:
Τα νέα τραγούδια δεν θα παίζουν κάτω από τα 124 BPM

Ο Calvin Harris είναι ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης ηλεκτρονικής μουσικής όλων των εποχών. Ο DJ/παραγωγός συνεχώς κυκλοφορεί μεγάλες επιτυχίες για πάνω από μια δεκαετία, ενώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπός στην EDM τα τελευταία χρόνια. Μπορεί το πιο «επιτυχημένος» να χαλάει μερικούς από εσάς, αλλά αυτό λένε οι αριθμοί και συνήθως δεν λένε ψέματα. Ο Calvin είναι ο βασιλιάς και έχει την έμφυτη ικανότητα να παράγει ακριβώς αυτό που θέλει ν’ ακούσει ο κόσμος τη σωστή στιγμή.

Μετά από ένα 2017 που ήταν γεμάτο από τεράστιες συνεργασίες, αλλά και με μεγάλες αλλαγές στον ήχο του, ο Calvin Harris φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο nu-disco, house ήχο που τον έκανε διάσημο.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter, ο Σκοτσέζος DJ είπε ότι το «Ghost Voices» του Virtual Self (νέο ψευδώνυμο του Porter Robinson) τον ενέπνευσε πολύ. Τώρα σε ένα νέο Instagram story, ο Calvin ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε νέες παραγωγές. Στη δημοσίευση ανέφερε επίσης ότι δεν θα πέσει κάτω από τα 124 BPM. Αν δε το κατάλαβες αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Ο Calvin είναι και πάλι έτοιμος να δώσει νέα ώθηση τον κόσμο της χορευτικής μουσικής.

Δείτε την παρακάτω τη δημοσίευση:

Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

ELECTRONIC DANCE MUSIC

Post A Comment:

0 comments: