Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Cindy Crawford : Ήταν τόσο ευγενική και το πρότυπο της σύγχρονης πριγκίπισσας...

Share it:
Mια ιδιαίτερα συγκινητική και τρυφερή συνάντηση, περιγράφει το πανέμορφο μοντέλο που μεσουρανούσε στα 90`s.

Εχουν περάσει ακριβώς 20 χρόνια από εκείνο το μοιραίο βράδυ, που η πριγκίπισσα Diana άφησε την τελευταία της πνοή – σε μια μοιραία καταδίωξη από παπαράτσι, στο τούνελ της γέφυρας D’ Alma των Παρισίων – ο κόσμος, όμως, ποτέ δε θα την ξεχάσει. Η φιγούρα της θα παραμένει πάντα πολύ έντονη και συναρπαστική, για να σβήσει από το συλλογικό μας υποσυνείδητο.



Η πανέμορφη Cindy Crawford, ανεβάζει καθημερινά σχεδόν, throwbacks από την περίοδο που ήταν top model, τη δεκαετία του `90. Στις 31 Αυγούστου, έβαλε μια ιδιαίτερη συγκινητική ανάρτηση... Μια φωτογραφία της μαζί με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, από την ημέρα που την είδε πρώτη φορά από κοντά και τη γνώρισε στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Στη λεζάντα αναφέρθηκε σε εκείνη τη συνάντηση και στον όμορφο χαρακτήρα της πριγκίπισσας της καρδιάς...

Aκολουθούν τα λόγια της...

"Στη μνήμη αυτής της γυναίκας που εμπνέει: Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον. Η Πριγκίπισσα Νταιάνα βρήκε με κάποιο τρόπο το νούμερο του γραφείου μου και κάλεσε η ίδια για να επικοινωνήσει μαζί μου. Η βοηθός μου σοκαρίστηκε. Τελικά μιλήσαμε και μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα πήγαινα στο Λονδίνο να περνούσα για ένα τσάι. Νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αρχίσει να προσέχει τα μοντέλα της εποχής και εκείνη πίστεψε ότι το να με δουν από κοντά θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για εκείνον, όσο και τον πρίγκιπα Χάρι. Ήμουν αγχωμένη και δεν ήξερα τι να φορέσω, αλλά θυμάμαι ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να συζητάω με μια φίλη μου. Ήταν τόσο ευγενική και το πρότυπο της σύγχρονης πριγκίπισσας."

Πηγή: https://www.klik.gr/gr/el/stories/cindy-crawford-tan-toso-eugeniki-kai-to-protupo-tis-sugchronis-prigkipissas-2-2/
Share it:

ΠΡΟΣΩΠΑ

Post A Comment:

0 comments: