Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Προσφορά 1 εκατομμύριο ευρώ του Ολυμπιακού για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Share it:
Μεγάλη οικονομική στήριξη και προσφορά οικονομικής βοήθειας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική.

Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», θα προσφέρουν άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων. Μια ακόμα φορά που ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος αποδεικνύει τον κοινωνικό του ρόλο, έμπρακτα.

Επιπλέον θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμού σε 3 τράπεζες, ώστε οι φίλαθλοι του Θρύλου και όποιος άλλος το επιθυμεί, να προσφέρει ανάλογα με τις δυνατότητές του, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν υποστεί τεράστιες απώλειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ

Post A Comment:

0 comments: