Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

«Αγαπώ Σημαίνει»: Η νέα επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφορεί

Share it:
Τρυφερότητα, ευαισθησία και πολλή αγάπη διακατέχει τη νέα επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο χαρισματικός και πρωτοπόρος Γιώργος Μαζωνάκης δεν επαναπαύεται καθόλου και επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τη σφραγίδα τη Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

Δύο άνθρωποι ξένοι μεταξύ τους και ανατρεπτικοί συναντιούνται μέσω της μουσικής σε ένα τραγούδι για την αγάπη, ένα συναίσθημα που είναι κάθε φορά και μοναδικό, κάθε φορά και πιο έντονο.

Το «Σώπα Κι Άκου» εγκαινίασε τη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τη νέα δισκογραφική εταιρεία του, τη Minos EMI / Universal, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάνω από 4,6 εκατομμύρια προβολές, στην κορυφαία πεντάδα του ελληνικού Airplay Chart και στο Top 10 της μικτής κατάταξης.

Τι σημαίνει αγαπώ;
Ποιο είναι το νόημα της αγάπης, κατ’ επέκταση του ερωτήματος;

Παρόλο που δεν είναι ακόμα γνωστή η ετυμολογική προέλευση του «αγαπώ», μίας λέξης που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα, θεωρείται ότι προέρχεται από το «ἄγα(ν)» (πολύ) + τη ρίζα πᾶ- (προστατεύω), δηλαδή η αρχική σημασία του «αγαπώ» είναι «προστατεύω πολύ».

Η αγάπη είναι ο δρόμος που συναντιούνται φίλοι, ξένοι, ερωτευμένοι. Η αγάπη είναι κοινή γλώσσα σε όλο το πλανήτη. «Αγαπώ Σημαίνει» φτάνω στην υπερβολή για τον άλλον, «Αγαπώ Σημαίνει» δε μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει γι’ αυτόν.

Μιχάλης Κουινέλης - Γιώργος Μαζωνάκης
Από αυτήν την ιδιαίτερη ιδέα του Γιώργου Μαζωνάκη πήρε πάσα ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, τη μετέτρεψε σε στίχους, της πρόσθεσε μουσική και το αποτέλεσμα είναι το δροσερό και απόλυτα καλοκαιρινό «Αγαπώ Σημαίνει», ένα τραγούδι – δεδομένη επιτυχία.

Το ακαταμάχητο «Αγαπώ Σημαίνει» είναι μία εντελώς διαφορετική πρόταση και μία καινούρια ιδέα, με τρυφερότητα και ευαισθησία, από τον πάντα ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη.

Το video clip που οπτικοποιεί το τραγούδι σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Καλαϊτζής, ο οποίος επιλέγει ασπρόμαυρη αισθητική και δυνατές εικόνες που θα αγγίξουν. Στο επίκεντρο της έμπνευσης βρίσκεται η απόλυτη αγάπη, αυτή που αφορά τον ίδιο τον άνθρωπο.

«Η αγάπη είναι μία λέξη που τη λέμε εύκολα χωρίς πολλές φορές να την εννοούμε», λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όχι τυχαία, το μουσικό βίντεο για το «Αγαπώ Σημαίνει» είναι ωδή σε αυτούς που εννοούν πάντα τα λόγια τους, τα γνήσια παιδιά του δρόμου.

To «Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.


Με την πρωτοπορία να αποτελεί βασικό γνώρισμά του, ο Γιώργος Μαζωνάκης προλόγισε το νέο τραγούδι του με μία σειρά από μίνι επεισόδια στο YouTube, στην πρώτη φορά όπου ένας Έλληνας καλλιτέχνης δημιουργεί native και πρωτότυπο περιεχόμενο στο κανάλι του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης Κουινέλης κλείστηκαν σε ένα στούντιο για 24 ώρες και από αυτήν την περιπέτεια προέκυψαν πέντε σπαρταριστά βίντεο, τα webisodes «24ωρο: Ό,τι Συμβαίνει Κάτι Σημαίνει» που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια.

Χωρίς να σταματά να εξελίσσεται, ο καλλιτέχνης με την απαράμιλλη σκηνική παρουσία φωτογραφήθηκε από το διάσημο Βρετανό φωτογράφο Phil Poynder, σε μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασία που θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα στις αρχές του καλοκαιριού.



Μέρος της φωτογράφισης έχει χρησιμοποιηθεί στο εξώφυλλο του digital single για το «Αγαπώ Σημαίνει» και της νέας δισκογραφικής δουλειάς που θα ακολουθήσει.
Share it:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: