Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

Ο νέος δίσκος των AC/DC θα έχει τραγουδιστή τoν Axl Rose

Share it:

«Μιλούσα με τον Angus νωρίτερα μέσα στη χρονιά και, όταν τον ρώτησα τι σκοπεύει να κάνει, μου είπε: "φίλε, γράφω καινούριο άλμπουμ"». 

Τα παραπάνω λεγόμενα ανήκουν στον Angry Anderson, τραγουδιστή των Αυστραλών hard rockers Rose Tatoo. Και έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και κάποιους μήνες, ότι «ψήνεται» νέος δίσκος των AC/DC, οι οποίοι έχουν άλλωστε 4 χρόνια να φανούν -από το Rock Or Bust του 2014, που τους είχε στείλει στο #3 Η.Π.Α. και Βρετανίας και στο #1 Αυστραλίας, Καναδά και Γερμανίας.


Παράλληλα, όμως, ο Angry Anderson έρχεται να επιβεβαιώσει και όσα πολλοί fans φοβούνται: «Cool, σκέφτηκα», συνέχισε ο Αυστραλός καλλιτέχνης, «οπότε ρώτησα τον Angus ποιος είναι τώρα στη μπάντα. Και μου απάντησε ότι ήταν ο Axl».

Εφόσον λοιπόν τα έχει καταλάβει καλά, οι AC/DC μπαίνουν σε μια ολότελα νέα φάση της μακράς ιστορίας τους, με τον Angus Young να είναι πια ο μόνος «παλιός» και τον Axl Rose των Guns 'N' Roses να διαδέχεται και επισήμως τον Brian Johnson, επισημοποιώντας μια σχέση που ξεκίνησε για την κάλυψη των live αναγκών της σπουδαίας μπάντας.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Angus δεν έχει καμιά ανάγκη τα χρήματα», είναι η γνώμη του Angry Anderson: «Αναγνωρίζει όμως ότι υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να βλέπουν live τους AC/DC. Και έφτιαξε ένα line-up που να μπορεί να το φέρει αυτό σε πέρας».

Για πολλούς ωστόσο fans είναι μια απογοητευτική εξέλιξη, καθώς νιώθουν ότι η φωνή του Axl Rose δεν κολλάει στις κομματάρες της AC/DC ιστορίας.

Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: